OTA YHTEYTTÄ

   

  Fin-Est Accounting | Kirjanpitopalvelut ja taloushallinto
  16242
  page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16242,bridge-core-2.7.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,transparent_content,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
   

  Pilvipalvelut

  Kirjanpito- ja taloushallinnon ohjelmat pilvipalveluna

  Taloushallinnon ohjelmavuokraus

  Yrityksemme käytössä on ASP-toimintamalliin suunniteltu moderni taloushallinnon ohjelmistokokonaisuus Fivaldi. Fivaldi sovelluspalvelu on turvallinen, luotettava ja kustannustehokas kokonaisratkaisu, jonka avulla asiakkaamme voivat siirtyä sähköiseen ja paperittomaan asiointiin helposti ja vaivattomasti ilman suuria investointeja.

  Asiakas voi käyttää Fivaldia helposti ja vaivattomasti kaikkialla, missä on käytössä internet-yhteys.

  Tehokkuutta ja työnjakoa taloushallintoon

  Fivaldi helpottaa ja tehostaa asiakkaan ja tilitoimiston välistä työnjakoa ja vuorovaikutusta. Ohjelman avulla asiakas voi hoitaa joustavasti osan taloushallinnostaan itse ja ulkoistaa haluamansa osa-alueet meille. Esimerkkejä helposti ja vaivattomasti – osittain tai kokonaan – ulkoistettavista palveluista ovat laskutus, ostolaskujen kierrätys ja maksu, myynti- ja ostoreskontra, palkanlaskenta sekä kirjanpito.

  Asiakas saa Fivaldin käyttöönsä ilman suuria kustannuksia. Tuemme asiakasta ohjelmiston käyttöönotossa sekä asiakkaan tarpeiden mukaisten ratkaisujen löytämisessä ja tehtävänjaossa. Fivaldi antaa asiakkaalle myös mahdollisuuden seurata taloushallintoaan sekä saada reaaliaikaista tietoa yrityksensä tilasta ajasta ja paikasta riippumatta.

  eTaskulla lähetät kuitit kirjanpitoon, hoidat matkalaskut mobiilisti helppokäyttöisen sovelluksen kautta. Mobiilisovelluksella voit kuvata kuitit ja tehdä matkalaskuja. Sovelluksen käyttäjä voi siis varmuuskopioida ja jakaa kaikki tärkeät dokumentit tilitoimistolle. Jonka jälkeen kirjanpitäjä voi siirtää materiaalit kirjanpidon ohjelmistoonsa.